La formació Coalició per Melilla (CPM) ha atrapat Juanjo Imbroda Jr, fill del president de Melilla (PP) negociant la compra de vots a canvi de promeses de treball.

Segons ha revelat 'El Confidencial', CPM va parar una trampa a Imbroda Jr per demostrar amb càmera oculta el que sembla ser una practica habitual del Partit Popular en aquesta ciutat africana, la compra de vots.

En els vídeos publicats per l'esmentat mitjà, s'observa el fill del president Imbroda negociar amb diverses persones fins a 300 vots per a les pròximes eleccions. La trobada hauria tingut lloc el passat 2 d'abril i en el es veu a Imbroda Jr. Al costat de Mustafá Abdesalam Mohand 'Chota', futbolista de la Unió Esportiva Melilla, que li facilita el contacte amb les persones encarregades d'aconseguir-li els vots.

Es dóna la circumstància que Melilla és la ciutat amb més proporció de vots per correu d'Espanya. En les eleccions de 2015, es van comptabilitzar 3.531, l'11% de l'escrutini total i l'abstenció sol ser considerablement alta.

En un segon vídeo, el futbolista intenta tranquil·litzar a l'aconseguidor de vots assegurant-lo que "si m'han d'agafar, que m'agafin a mi. I si me n'he d'anar, me'n vaig al talego i surto amb una paga, a sobre."