"Els cors de Boya, Martín, Chacón i Forn traspuen odi. Com el dels terroristes". Són paraules de Jorge Martínez Reverte en un article d'El País en què equipara el conseller d'Interior, Joaquim Forn, i la diputada de la CUP Mireia Boya, entre d'altres, amb els terroristes que van perpetrar l'atemptat de la Rambla. 

També ha assegurat que el conseller i la diputada, juntament amb "els nens assassins de Ripoll", formen part "del mateix exèrcit que aixeca fronteres, que intenta fer que hi hagi només una veritat davant els molts angles que la veritat té".

Reverte també acusa Forn d'antisemita quan diu que "Aquest cop [l'atemptat] adquireix una gran presència com la que tenen sempre les morts frontereres d'Antonio Machado i Walter Benjamin, a qui el conseller d'Interior de la Generalitat, Joaquim Forn, i la regidora de Cultura de Sabadell, Montserrat Chacón, haurien posat on els toca, l'un com a jueu i l'altre com a espanyol". 

L'articulista torna a equiparar els polítics catalans amb el gihadisme i diu que Machado i Benjamin ho haurien donat tot "per poder passejar per la Rambla una tarda d'estiu, sense pensar que hi ha fronteres on podrien perdre la vida pel mateix fanatisme salvatge avui renascut a Europa".

Aquest article d'El País no ha agradat a la diputada cupaire Mireia Boya, que s'ha afanyat a denunciar les paraules de Reverte a través d'una piulada al seu compte de Twitter.