Els Mossos d'Esquadra investiguen els danys que ha patit aquesta nit la casa del regidor de Ciutadans a Sitges (Garraf), Miguel Ángel Bastenier, que s'ha llevat amb vidres trencats d'un cop de roc, segons ha informat la policia catalana.

El regidor ha acudit aquest matí a la Policia Local de Sitges a denunciar que els vidres de la façana de casa seva estaven trencats per l'impacte d'una pedra d'uns 14 centímetres de diàmetre i que a prop del seu domicili ha trobat pintades amb consignes com "Bastenier carahuevo".

vidre trencat Cs Sitges 2 ACN

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha denunciat a través del seu compte de Twitter aquest atac al domicili particular del regidor de la formació taronja a Sitges.

"Els totalitaris no aconseguiran que els demòcrates deixem de defensar la igualtat, la llibertat i la unió en una Catalunya per a tots els catalans", ha escrit la també portaveu estatal de Ciutadans en les xarxes socials. "Molt ànim", conclou Arrimadas en el seu missatge a la xarxa social.

Els Mossos d'Esquadra han assumit la investigació de l'incident, després de rebre la denúncia de la Policia Local de Sitges. De moment no han pogut identificar els autors de l'atac.