Un grup d'espanyolistes ha atacat la benzinera de Petrolis Independents a Terrassa (Vallès Occidental) i ha trencat una pantalla de LED on hi havia consignes a favor de la llibertat dels presos polítics i els preus dels carburants. 

Jordi Roset, propietari de les benzineres Petro 7 de Montblanc i Terrassa, i cofundador amb Joan Canadell de Petrolis independents, ha denunciat avui els fets -que van passar el 8 de gener- davant els Mossos d’Esquadra.

Els agressors també van fer pintades amb l'escrit "Viva España". Aquesta benzinera està totalment automatitzada i no té personal.

El propietari de Petro 7 i copropietari de Petrolis Independents ha presentat com a prova dels fets els vídeos de les càmeres de seguretat que mostren com dues persones, com a mínim, hi van participar. Jordi Roset també ha entregat fotografies on es veu clarament la pintada espanyolista.

En un comunicat, Jordi Roset s’ha mostrat indignat pel fet que les forces de seguretat de l’Estat “no tenen cap mena de mania per detenir sense motius persones que reivindiquen els nostres drets nacionals de manera no-violenta, però no actuen contra els feixistes que agredeixen propietats i persones en el nostre país només per ser independentistes”. Roset espera que “els polítics de sempre que acostumen a fer grans declaracions contra les accions no-violentes dels que volem un Estat propi s’afanyin a condemnar aquest atac violent contra la propietat privada”. “Em penso, però, que em puc anar esperant assegut...”, ha afegit.