La manifestació contra la sentència ha desbordat aquest divendres a la tarda el centre de la capital catalana. Segons la Guàrdia Urbana, hi han assistit unes 525.000 persones, que han omplert principalment el passeig de Gràcia entre els Jardinets i la Gran Via. Els organitzadors, per la seva banda, parlen de 750.000 assistents.

La concentració s'ha celebrat en el marc de la vaga general, que els sindicat organitzadors Intersindical també han qualificat d'èxit, assegurant que s'ha pogut superar el seguiment de la del 3 d'octubre del 2017. La capçalera de la manifestació ha portat el lema "Pels drets i les llibertats, vaga general".

Des de primera hora de la tarda, els carrers de la ciutat de Barcelona han quedat desbordats pels manifestants, que han anat arribant a la capital catalana procedents de les Marxes per la Llibertat, que van sortir fa dos dies de cinc punts diferents de Catalunya i que han caminat 100 quilòmetres per arribar-hi. Concretament, els punts d'inici van ser Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona.

La manifestació ha quedat desconvocada cap a quarts de set de la tarda després de cantar l'himne d'Els segadors.