Dura carregada dels Comuns contra el partit d'Iñigo Errejón, Más País. Després que aquest dilluns aconseguís els avals per presentar-se a Barcelona, el candidat dels comuns a les eleccions del 10-N, Jaume Asens, ha lamentat que s'hagi "imposat el tactissisme" i ha criticat que Errejón presenti llista a Catalunya sense tenir un projecte per Barcelona ni per Caralunya i que ho faci "només per guanyar vots a Madrid". 

En aquest sentit, Asens hi veu una "operació dissenyada a Madrid" i ha assegurat que la dificultat que ha tingut per presentar-se demostra "la debilitat del projecte a Catalunya". Així ho ha assegurat en una roda de premsa al Parlament, acompanyat de la líder del partit a la cambra, Jéssica Albiach

En ella, Albiach ha volgut referir-se a la moció de censura celebrada aquest dilluns contra el president Quim Torra i ha assegurat que, després de la votació que només va aconseguir 40 vots, ha quedat "demostrat" que hi ha un "consens del 80%" en que Ciutadans no pot governar Catalunya. "Han aconseguit cohesionar-nos", ha afegit.