“La poca bona imatge que el govern espanyol podia tenir en alguns sectors de la societat catalana s’està desgastant”. Així s'ha expressat l'expresident Artur Mas aquest dissabte al matí al programa El Suplement de Catalunya Ràdio, on també ha fet una crida a "no cantar victòria". En aquest sentit, ha dit que a l'Estat la lluita contra l'independentisme se li està "escapant de les mans" però creu que no es pot ser "ingenu".

En l'entrevista, Mas ha criticat que l'Estat hagi aprofita el 155 per sumar la Generalitat a les demandes contra seu però s'ha mostrat convençut que quan hi hagi nou Govern es podrà revertir la situació. L'expresident considera que el Tribunal de Cuentas no té res a reclamar-lo a ell, ni tampoc a la resta d'exconsellers jutjats pel 9-N, i assenyala que la Generalitat actua per ordres directes del ministeri d'Hisenda com a conseqüència del 155.

Finalment, pel que fa a la investidura, Mas ha volgut deixar clar que és Puigdemont qui ha de decidir els propers passos i no pas ell. Tot i això, s'ha mostrat convençut que "quan arribi el moment" Puigdemont "proposarà la millor de les solucions".