"Enguany hi seré! Com que estem a la recta final, hem d’estar a punt per a l’esprint final. És important que hi siguem tots i totes! Fem de l’11-S #UnOnzeGuanyador". Aquest és l'escrit que acompanya el vídeo de Facebook en què l'expresident de la Generalitat Artur Mas anuncia que assistirà a la manifestació de l'Onze de Setembre, on se'l pot veure amb la samarreta de la Diada amb el seu nom inscrit.

Amb un gran somriure, l'expresident recorda com els altres anys "no hi convenia que hi fos com a president", però mostra la seva alegria per poder ser-hi aquest any perquè "hem d'estar a punt per a l'esprint final". Per això, Mas anima a "tots i totes" a assistir-hi.

El vídeo, que ha estat penjat a la xarxa social al voltant de les 7.30 hores, ha estat compartit quasi 150 vegades i ha rebut gairebé 700 "m'agrada" en només una hora.

Algun dels comentaris es queixen per l'eternitat del procés i asseguren que, precisament per això, "aquest any no m'apuntaré enlloc", mentre que hi ha hagut qui ha posat de manifest que cada any es promet que "serà l'últim", però, en canvi, "al final sempre hi vaig i a més il·lusionada!".

Altres, animats, asseguren que cal "fer l'indi tantes vegades com calgui" perquè "això és una lluita i els contraris no es doblegaran".