El PP ha tornat a portar la seva ofensiva contra els mitjans públics catalans al Parlament. Ho ha fet la diputada Andrea Levy aquest dijous, que ha denunciat que TV3 s’ha convertit en una televisió feta pel públic independentista. “Quin model tenen vostès?”, li ha preguntat la portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Elsa Artadi, que ha fet una repassada de la gestió dels mitjans públics allà on han manat els populars.                         

En aquest sentit, Elsa Artadi ha recordat a Andrea Levy les denúncies fetes pel consell informatiu de RTVE, que durant els últims mesos han criticat la manca de llibertat i la manipulació als mitjans públics espanyols, que fins i tot ha arribat al Parlament Europeu. La cambra europea va demanar explicacions al Govern espanyol per les denúncies de manca de pluralitat.

Però la portaveu del Govern no s’ha limitat a RTVE, sinó que ha posat altres exemples. “Potser el seu model és el de Canal 9, que van decidir tancar”, ha ironitzat Artadi, que ha afegit en aquesta línia: “O el de Telemadrid, que va fer un documental sobre l’11-M que acabava amb un logotip d’ETA al final”.

Levy ha contestat Artadi assegurant que, si hi ha queixes de la plantilla de RTVE, és perquè “hi ha pluralitat entre els treballadors, no com a TV3, que tots pensen el mateix”. Ha fet referència a la pancarta per la llibertat penjada als estudis de Sant Joan Despí. També ha dit que molts catalans "han desintonitzat TV3".

La diputada del PP ha arribat a acusar TV3 d’agitar la “tensió social” a Catalunya. Davant d’això, Artadi ha replicat que el problema és la “impunitat” de la ultradreta i el feixisme als carrers de Catalunya, i no la televisió pública catalana.