La candidata de JuntsxCat a Barcelona Elsa Artadi ha emplaçat el candidat d'ERC, Ernest Maragall, a un cara a cara per contrastar idees i propostes.

"En circumstàncies normals seria en Quim Forn, candidat a l'alcaldia de Barcelona per Junts per Catalunya, qui t'escrivís aquestes línies. Malauradament, tant ell com d'altres companys nostres són injustament a la presó pels fets de l'1 d'Octubre. No tinc cap dubte que la suma combinada i perseverant d'esforços per part de tots els demòcrates permetrà desemmascarar i revertir aquesta situació tan terrible com és la de tenir presos polítics i exiliats", assenyala.

"T'escric en el seu nom, per proposar-te que fem un debat públic tu i jo per abordar diferents problemes que té Barcelona i la millor manera de resoldre'ls. Hem treballat conjuntament al Govern de Catalunya i segur que tindrem molts punts de trobada. Tanmateix, com és lògic, també hi ha d'altres polítiques on tenim discrepàncies i serà molt útil que puguem contrastar idees i propostes. Els votants de Barcelona segur que ho agrairan", ha afegit.

Artadi es mostra convençuda que la resposta de Maragall serà positiva, i que es podrà celebrar el debat. Acaba enviant al candidat d'ERC "una salutació ben cordial".