L'analista de dades Joe Brew ha explicat aquest dissabte per què la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, anirà  a Waterloo. La cap de l'oposició va anunciar aquesta setmana que diumenge es desplaçaria a la Casa de la República, tot i que s'ha negat a entrevistar-se amb el president a l'exili, Carles Puigdemont. Aquest viatge, segons l'analista, respon al fet que Arrimadas havia perdut repercussió a les xarxes

En una piulada, Brew ha mostrat un gràfic en què s'hi poden comparar les mencions a Twitter que han tingut aquesta darrera setmana Carles Puigdemont i Inés Arrimadas. El president havia sobrepassat amb diferència la líder de Ciutadans, i per això l'analista considera que el viatge a Waterloo és una estratègia per tornar a estar a l'esfera mediàtica de les xarxes. De fet, des que Arrimadas va anunciar la visita a la Casa de la República, el nombre de mencions ha augmentat considerablement. 

"Per què Inés Arrimadas va ara a Waterloo? És senzill. La gent ja no parlava d'ella. Coses que passen quan el teu programa polític i la teva rellevància política depenen del conflicte amb l'adversari", ha dit Brew.