Inés Arrimadas no ha quedat satisfeta: "No hauria de dubtar". Així ha reaccionat aquest divendres la cap de l’oposició després de la decisió del president Quim Torra d’assistir finalment a la inauguració dels Jocs del Mediterrani a Tarragona, però expressar les seves diferències amb el rei Felip VI. La líder de Ciutadans l’ha acusat d’”aprofitar qualsevol excusa per a confrontar”.

“És el president del veto”, ha assegurat Arrimadas, que ha criticat que el cap de l’executiu ha vetat “milions de catalans, idees i els símbols de tots els catalans”. Ha lamentat que Torra “buscarà alguna escena”, i que “el procés fa que els protagonistes no siguin els esportistes, sinó el senyor Torra”.

Arrimadas ha defensat que els Jocs del Mediterrani de Tarragona han estat fruit de la “col·laboració entre totes les administracions”, i que els partits haurien d’aparcar les diferències per un esdeveniment esportiu. Ha avançat que tant ella com el portaveu Carlos Carrizosa i diputats i regidors locals assistiran a l’acte d’aquest divendres al vespre.

Sobre la decisió d’entregar al monarca un informe del Síndic de Greuges sobre les vulneracions de drets de l’1-O, la dirigent unionista ha aprofitat per a carregar contra Rafael Ribó. “No li podrà lliurar informes del Síndic sobre la vulneració de drets del 6 i 7 de setembre perquè no n’hi ha. És el Síndic del procés”, ha denunciat.

Finalment, Arrimadas també s’ha referit a la llibertat condicionals per als cinc condemnats de La Manada. “Com sempre, acatem les decisions judicials, però com a dona és molt preocupant i desolador”, ha dit.