La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha dit avui que el president, Quim Torra, "sembla més el secretari del senyor (Carles) Puigdemont que el president de la Generalitat", i ha afirmat que "el futur de Catalunya no pot estar en mans d'un fugit de la justícia que vaga pel món".

El president Puigdemont ha comparegut avui a Brussel·les al costat de Torra, així com amb la resta de consellers a l'exili i part de l'actual Govern, com els consellers Laura Borràs, Jordi Puigneró i Maria Àngels Chacón.

En declaracions als mitjans en una carpa informativa de Ciutadans situada a la plaça d'Espanya de Barcelona, Arrimadas ha dit que "Puigdemont és el pitjor passat de la política catalana".

"El futur", ha afegit, "l'haurem de construir entre els que no hem fugit, no hem fracturat la societat i no hem deixat abandonats sls nostres companys fugint per la porta del darrere".

La també portaveu nacional del partit s'ha referit a la investigació empresa per l'Audiència Nacional sobre l'antiga CDC i el PDeCAT per delictes de tràfic d'influències, suborn i blanqueig de capitals, en la trama del 3%.

Ha dit que "molts a la cúpula (d'aquest partit) es van tornar independentistes amb la clara intenció de tapar la corrupció" i ha afirmat que el PDeCAT, "per més que canviï de nom, segueix sent Convergència".

Així, ha instat Puigdemont que "a Brussel·les o qualsevol altra ciutat expliqui que el seu partit està imputat per corrupció".