La líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que "repetir un 9-N no té sentit" i que seria una pèrdua de temps, diners i esforços perquè ja es va fer el 2014 i no va servir per a res, segons ella.

En declaracions als mitjans aquest diumenge a Barcelona, Arrimadas ha insistit que és el moment de parlar de diners, finançament, infraestructures i educació: "Cal tornar a parlar de les coses concretes que ens uneixen i que afecten el dia a dia dels catalans", ha afegit.

A més, ha criticat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, treballi per convocar un referèndum a Catalunya però es negui a assistir a la Conferència de Presidents per parlar de finançament autonòmic, motiu pel qual ha demanat al president de la Generalitat que "s'hi repensi".

Arrimadas també donat suport a la iniciativa de La Marató de TV3, dedicada aquest any a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, que ha reconegut com una tasca "molt important per a la sensibilització de determinades malalties i la recaptació de fons per a la investigació", ha afirmat.

A les portes d'un dels centres de recepció de trucades per a les donacions a La Marató a Barcelona, la líder taronja ha reconegut la tasca dels professionals que treballen en la cura d'aquestes malalties i ha recordat que C's ha presentat al Parlament de Catalunya diverses iniciatives sobre l'ictus: una de les quals, que encara no s'ha debatut, proposa protocols de detecció precoç de l'ictus entre nens i joves.