La líder de Cs al Parlament, Inés Arrimadas s'ha afegit aquesta tarda al líder d'aquest partit, Albert Rivera, i també ha atacat TV3, amb els mateixos termes. Al seu entendre és una televisió “lliurada al separatisme”.

Arrimadas ha afirmat en un post a Facebook que per als independentistes la llibertat d'expressió és “cremar banderes espanyoles i europees, treure-les de l'ajuntament, fer homenatges a etarres que surten de la presó; xiular himnes oficials, esbroncar el cap de l'Estat en una manifestació contra el terrorisme; omplir els edificis i els espais públics de símbols ideològics i assenyalar les cases particulars de jutges, fiscals o polítics no separatistes”.

La dirigent de Cs ha ampliat les crítiques al que ha escrit algun col·laborador de TV3 a les xarxes socials. Ha criticat “que una estrella de TV3 digui mala puta a la cap de l'oposició o que un altra estrella de TV3 digui que tant de bo un camió atropelli els jutges del TS”.

Arrimadas conclou: “No ens fareu callar. Seguirem defensant la democràcia i una Catalunya per a tots els catalans, també els mitjans públics”.