Inés Arrimadas ha reaparegut en públic a una processó de la Legió amb la seva nova parella, exdiputat de Ciutadans. Després de separar-se de Xavier Cima, fa mesos que es parla del fet que Arrimadas ha refet la seva vida sentimental amb Guillermo Díaz: un home de 45 anys nascut a Melilla, instal·lat a Màlaga i que va ser parlamentari al Congrés del 2016 al 2023. Ara, s'ha confirmat la relació i se'ls ha vist plegats a la processó del Crist de Bona Mort de Màlaga —el Crist que surt Dijous Sant a la Setmana Santa de Màlaga i que està profundament lligat a la Legió Espanyola des del 1928—.

Així ho han avançat aquest dijous mitjans de comunicació com Vanitatis, amb imatges de tots dos plegats, fent-se petons entre els assistents. Són unes imatges que confirmen que la relació avança de manera solvent: a banda dels petons, s'hi veu afecte i complicitat, en una de les grades d'autoritats que s'han desplegat per la ciutat andalusa. El petó que ha confirmat la notícia s'ha produït al migdia, en una de les processons més importants de la Setmana Santa malaguenya —i a la qual hi han assistit altres persones com la reina Sofia; l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida; i Antonio Banderas—.

Díaz, part del nucli dur d'Arrimadas

A més de ser diputat, Díaz formava part del nucli dur d'Arrimadas a Ciutadans. De fet, va anar a la llista per liderar al partit, per formar part de l'executiva que acabarien liderant Adrián Vázquez i Patricia Guasp. Si bé Arrimadas ja s'havia retirat, aquesta llista era cosa seva i havia de servir per donar continuïtat al seu projecte dins del partit. Així, l'exparlamentari malagueny ha sigut el seu gran suport durant els últims mesos.

Després de deixar la política i de separar-se de Cima, Arrimadas va incorporar-se com a directora de comunicació a una empresa d'energies renovables. A més, també va entrar al consell assessor d'una companyia especialitzada en la identificació, selecció i avaluació de talent. Va deixar Ciutadans a punt de la desaparició i va contaminar tot el que va poder la política catalana, però sembla que les coses no li van gens malament pel que fa a la feina i a l'amor.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!