La nova vida d'Inés Arrimadas fora de la política continua sobre rodes. L'expresidenta de Ciutadans s'ha incorporat ara al consell assessor de Bros Group, una companyia especialitzada en la identificació, selecció i avaluació de talent. Una posició que haurà de compaginar amb la seva feina actual: i és que Arrimadas ja és directora d’ESG i Comunicació de l'empresa multinacional d'energia fotovoltaica Recurrent Engery, integrada en el grup Canadian Solar Inc. 

La direcció de Bros Group només ha tingut paraules d'elogi per ella. "Inés serà un actiu clau a l'hora d'ajudar-nos a oferir el millor servei als nostres clients, principalment a l'àrea de consells d'administració", ha subratllat el director general de Bros Group, Antonio Sagardoy. "També potenciarà la nostra estratègia de desenvolupament de talent, incorporant programes de formació d'alta especialització relacionats amb el lideratge i la comunicació, dues de les àrees en les quals, sens dubte, aporta un valor diferencial".

Del Congrés dels Diputats a l’explotació solar

Inés Arrimadas, l’expresidenta de Ciutadans, va abandonar la política el passat mes de juliol, amb la seva carrera professional completament ensorrada, després d’haver ensorrat també el seu partit, que va patir una gran patacada a les darreres eleccions municipals i ja ni tan sols va concórrer a l’avançament electoral del passat estiu. Arrimadas, que mesos abans havia deixat Madrid per anar a viure a Jerez de la Frontera, la seva ciutat natal, però que encara confiava a poder allargar el seu projecte polític, es va quedar finalment sense feina i tot feia pensar que el seu futur laboral estaria en l’empresa privada. Diversos mitjans madrilenys asseguraven que Arrimades tenia “desenes d’ofertes sobre la taula”, i mesos després va decidir-se: el passat desembre va acceptar el càrrec de directora d’ESG i Comunicació a Recurrent Energy.

Aquí, Arrimadas té sota la seva responsabilitat “els assumptes públics i les relacions institucionals de l'empresa, treballant estretament amb el gegant global d'emmagatzematge solar i d'energia Canadian Solar Inc., del qual forma part Recurrent Energy”. L’empresa es defineix al seu web com “una de les plataformes de desenvolupament, propietat i operacions de projectes solars i d'emmagatzematge d'energia a escala de serveis públics més grans i geogràficament diversificades del món. Amb un equip d'experts interns en energia líder en el sector, som una filial de propietat total de Canadian Solar Inc. i funcionem com a negoci global de desenvolupament i serveis elèctrics de Canadian Solar”.