La líder de l’oposició i diputada de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha criticat aquest dimecres al Parlament la falta de concreció del Govern en relació a la suposada trobada entre els presidents Mariano Rajoy i Carles Puigdemont.

Arrimadas ha assegurat que el seu grup parlamentari ha estat l’únic que ha preguntat –tot i que no directament– a Puigdemont sobre aquesta reunió i que el president ha eludit la resposta.

“El president ha mentit, i quan li donem l’oportunitat d’explicar-se, no dóna la cara”, ha lamentat la diputada de Cs. Arrimadas ha assegurat que li “sembla bé” que hi hagi reunions entre els governs català i espanyol, sempre i quan no sigui per “demanar il·legalitats”. En tot cas, la líder de l’oposició ha demanat que no s’enganyi als catalans i se’ls aclareixi si es va produir o no aquesta trobada.

Xavier García Albiol, líder del PP català, ha assegurat que “no entrarem mai a comentar l’agenda del president” i ha afegit que no farà declaracions sobre els dinars “que Rajoy pugui tenir amb qui consideri oportú”.