La portaveu de Cs al Congrés i exlíder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha denunciat aquest dijous que el PSOE hagi comprat a ERC "tots els mantres nacionalistes" i rebutgi "una alternativa constitucionalista al xantatge dels qui volen el pitjor per a Espanya".

Arrimadas s'ha pronunciat així en un missatge a les xarxes socials després de la primera reunió dels equips negociadors de PSOE i ERC de cara a la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.

"El PSOE compra a ERC tots els mantres nacionalistes. No hi ha "conflicte polític" entre Catalunya i Espanya, hi ha ruptura social a Catalunya per culpa del separatisme", ha lamentat la dirigent de Ciutadans.

Així mateix, la portaveu de Cs al Congrés ha criticat que el líder socialista opti per negociar amb els partits independentistes. "Sánchez continua rebutjant una alternativa constitucionalista al xantatge dels qui volen el pitjor per a Espanya", ha indicat en un missatge que acompanya amb una imatge del comunicat conjunt de PSOE i PSC després de la reunió amb ERC.