La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, va mentir en una entrevista fa tres setmanes al programa Salvados de La Sexta. Arrimadas va explicar al periodista Jordi Évole que la seva prioritat era Catalunya i convertir-se en presidenta de la Generalitat. 

"No sabem quan, però encararem unes eleccions generals. Els principals partits tindran candidats a la presidència que seran homes. No estaria bé que ja hi hagués candidates? Us agradaria ser vosaltres?", va preguntar Évole a Inés Arrimadas i Irene Montero. "A mi el que m'agradaria és ser presidenta de la Generalitat i que Albert Rivera ho fos d'Espanya. La veritat és que tinc tanta feina per endavant a Catalunya que el meu objectiu polític a curt termini és ser presidenta de la Generalitat. No m'ho he plantejat", va respondre Arrimadas. 

Tanmateix, aquest dissabte al migdia, la cap de l'oposició ha confirmat el seu salt a Madrid. Arrimadas canviarà el Parlament de Catalunya pel Congrés dels Diputats i prendrà el relleu així a qui era el cap de llista de Ciutadans per Barcelona i portaveu al Congrés, Juan Carlos Girauta. Per aquest motiu, les xarxes no han trigat a recordar-li les declaracions que havia fet feia tan sols tres setmanes.