La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, acostuma a utilitzar la llengua castellana en els seus tuits, per bé que de tant en tant utilitza la llengua catalana. Ara bé, quan fa ús d’aquesta llengua s’exposa a rebre crítiques de les seves pròpies files, com li ha passat aquest dijous, quan després de publicar a twitter una entrada en que s’ha referit a la renúncia de Forcadell i la dimissió de Mas com “el campi qui pugui del procés”, ha rebut una resposta d’un usuari de les Canàries i correligionari seu, que retrata el tarannà d’alguns simpatitzants de Ciutadans.

“Joder tanta lengua catalana, habla en castellano para todos y yo que soy votante de CS me vais a quitar la ilusión”, ha escrit l’usuari Eugenio Dieguez. Un comentari que li ha valgut tot tipus de respostes, des dels que han demanat que millor parli en anglès fins als que asseguren que el tuit és la demostració que Arrimadas s’ha tornat independentista.

A més, com part de les respostes també han estat escrites en català, Dieguez, -que al seu perfil ja avisa que bloqueja “podemitas, perroflautas, independentistas y a los del FC Barcelona” ha informat que procedia a bloquejar tots els que el responien en llengua catalana.

I com es dóna el cas que, portada a l’extrem la seva decisió, hauria de bloquejar també a Inés Arrimadas, les respostes iròniques han seguit: