La líder de Cs a Catalunya i cap de llista de la formació taronja per Barcelona el 28-A, Inés Arrimadas, ha afirmat que el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, "ho xerra tot". En un acte del partit a Logronyo (La Rioja) aquest dilluns al vespre, Arrimadas ha assegurat que Iceta explica "tot el que negocien els socialistes amb els nacionalistes en privat".

"El conec molt", ha argumentat la portaveu de l'executiva nacional de Cs, en referència als anys que han coincidit al Parlament. Arrimadas ha recordat que el líder del PSC va ser "el primer en parlar d'indults" als líders independentistes acusats de rebel·lió al Tribunal Suprem. La líder del partit taronja ha criticat que els socialistes "han posat data de caducitat" a Espanya. Iceta va dir en una entrevista al diari basc Berria que s'hauria de buscar una solució per la independència si hi havia un 65% de partidaris d'aquesta opció.

Iceta va rectificar i el PSOE ha donat per superada la polèmica després d'insistir que el partit no ha plantejat un referèndum en cap cas ni hipòtesi. En canvi, altres formacions polítiques, com ERC i el PP, han afirmat que Iceta va dir "la veritat". El president de Cs, Albert Rivera, i la mateixa Arrimadas van demanar la dimissió del primer secretari del PSC. 

La líder de Cs ha demanat que l'única data de caducitat a Espanya sigui "la del 28 d'abril perquè Sánchez deixi de ser president" i ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de deixar el futur "en mans d'un fugit de la justícia i un senyor que està a la presó", en referència a Carles Puigdemont i Oriol Junqueras. 

Arrimadas ha demanat "lliurar-nos de quatre anys més de Sánchez" i de "polítiques populistes" pactades amb Podemos. La líder de Cs ha assegurat que el partit taronja és "el canvi de veritat", a diferència del PSOE i el PP, però tampoc són "demolicions Iglesias o demolicions Podemos". "Mantindrem el que s'ha fet bé a aquest país", ha assegurat, i ha remarcat que ells no premiaran "als partits que han donat un cop d'Estat".