La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, s’ha mostrat convençuda que el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) acabarà arribant ja que són uns diners “imprescindibles” per als catalans, perquè serveixen per pagar els serveis socials. No obstant això, ha aprofitat per recordar que el FLA no es pot fer servir "per pagar les festes independentistes.  

En aquest sentit, ha carregat contra l’executiu de Carles Puigdemont, al qual ha acusat de beneficiar-se de la decisió presa pel Govern espanyol. “És una qüestió que li encanta al Govern de la Generalitat per aprofundir en el seu victimisme”, ha reblat. 

Arrimadas també ha criticat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el vicepresident, Oriol Junqueras, als quals ha acusat d’”endurir el to” i dur a terme una “gestió nefasta” dels recursos dels catalans. “El FLA és tan important per a nosaltres perquè els mercats no es refien de Catalunya i el seu Govern”, ha etzibat.

Preguntada per l'enquesta del CEO segons al qual que un 67% dels catalans votarien el proper 1-O, Arrimadas ha tret ferro a la dada i ha recordat que les enquestes del 9-N eren “molt més optimistes”. “El que diu el CEO és que la gent es dona de baixa de l’independentisme al mateix ritme que els consellers del Govern”, ha afirmat.