La presidenta de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, ha criticat la col·locació d'un llaç groc als escons del Govern durant el ple d'aquest divendres i ha acusat l'independentisme d'ocupar "amb simbologia ideològica" els escons reservats als consellers de la Generalitat.

"Demostren així que el Govern no és per a tots els catalans; només per aquells que porten llaç groc", ha assegurat en un missatge de Twitter la líder taronja, que tenia just al seient de davant el llaç groc retirat.

"Al nacionalisme separatista identitari i excloent fa temps que li va caure la careta. Catalunya és de tots", ha afegit Arrimadas, després que el president del Parlament, Roger Torrent, suspengués el ple per la retirada del símbol per part del portaveu de Cs, Carlos Carrizosa.

Carrizosa ha demanat la paraula durant el ple per criticar que als escons del Govern, just davant del seu grup, hi hagués un llaç groc malgrat no haver-hi consellers, l'ha retirat durant la seva intervenció i ha al·legat que "no representa ningú".

El president del Parlament li ha retret el gest, li ha exigit que retornés el llaç a l'escó o que el lliurés als serveis de la Cambra i, davant la negativa del diputat, Torrent l'ha cridat a l'ordre i ha suspès la sessió.