La cap de llista de Ciutadans per Barcelona a les eleccions generals, Inés Arrimadas, ha situat el seu partit com "l'únic vot útil" per "fer fora" de la Moncloa el president del Govern en funcions i candidat a la reelecció, Pedro Sánchez, i per "frenar" el president català, Quim Torra.

Arrimadas ha arrencat la campanya electoral per a les eleccions del 10 de novembre a les Rambles de Barcelona, acompanyada per dirigents del partit taronja com Fernando de Páramo, Lorena Roldán, Carlos Carrizosa, Jordi Cañas, Nacho Martín Blanco o Carina Mejías.

Durant la seva intervenció a l'acte, la candidata ha afirmat que la formació taronja és l'"únic vot útil" per "frenar el separatisme totalitari" i el president de la Generalitat: "Cal ser ferms contra els nacionalistes, i no hi ha partit més ferma contra el nacionalisme que Ciutadans", ha dit Arrimadas.

En aquest sentit, ha apel·lat al vot a Cs per "vèncer a les urnes el nacionalisme totalitari, la por i la falta d'esperança", en un moment en què els catalans "estan farts de la crema de contenidors i els talls de carrers" en les protestes per la sentència del procés.