El 94,8% dels compromissaris escollits a Catalunya de cara al congrés de Cs són afins a la portaveu de la formació al Congrés, Inés Arrimadas. Segons dades facilitades pel partit aquest dimecres, Arrimadas ha aconseguit els 26 compromissaris de Barcelona, els quatre de Girona i els tres de Lleida són seguidors d'Arrimadas, així com quatre dels sis que corresponen a Tarragona.

Els compromissaris afins a l'exlíder del partit a Catalunya es van presentar amb un marc taronja al voltant de la seva fotografia, per facilitar que els militants els poguessin identificar. Els únics dos compromissaris que no es van presentar amb aquest marc i que han estat escollits a Catalunya són la salouenca Miren Eskarne i la vallenca Cristina Laiz.

A nivell estatal, Arrimadas es va imposar amb prop del 80% dels compromissaris, amb la qual cosa té pràcticament assegurada l'elecció com a nova presidenta del partit. En canvi, el seu principal rival, el vicepresident de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea, que va obtenir 21 compromissaris davant dels 277 d'Arrimadas.