Abans d'emprendre el camí cap a Madrid, l'encara cap de l'oposició a Catalunya i ara també candidata a les eleccions al Congrés de Cs per Barcelona, Inés Arrimadas, ha decidit aprofitar el ple del Parlament d'aquest dijous per encetar ja la campanya i fer un nou xou mediàtic

Arrimadas ha utilitzat el debat sobre una moció del Partit Popular en la que demanava el cessament del director de l'Oficina de Drets Civils i Polítics, Adam Majó, per tornar a mostrar una actitud desafiant davant el ple i vantar-se dels llaços grocs que assegura que ella mateixa ha tret dels carrers de Catalunya.

A més, durant el discurs, ha emplaçat els independentistes a "resar" perquè Pedro Sánchez guanyi les eleccions perquè, segons ha assegurat, quan governi Ciutadans se'ls han acabat els "xiringitos" i les "gangues".

D'aquesta manera, la líder de Ciutadans a Catalunya ha encetat la campanya electoral unes hores abans del previst, encara que fins aquest divendres a les dotze de la nit no comença oficialment. Tot i la seva marxa al Congrés, Arrimadas encara participarà en un últim ple al Parlament després de les eleccions del 28-A, previst pel 8 de maig.