La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas ha aprofitat la gestió de la 'rave' a Llinars del Vallès (Vallès Oriental) per part del Govern per fer campanya de cara als comicis del 14-F. Arrimadas ha assenyalat que és  "molt vergonyós" que s'"hagi consentit" la festa i que, per contra, "després sí que persegueixen i multen a la mínima a comerciants i autònoms".

Així ho ha manifestat aquest dissabte Arrimadas via Twitter després que els Mossos d'Esquadra i la Policia Local hagin començat el desallotjament de la 'rave' que s'estava celebrant des de la nit de Cap d'Any en una nau abandonada de Llinars de Vallès i en la que hi participaven almenys 150 assistents.

Segons el tuit de la líder de la formació, "és molt vergonyós que el Govern hagi consentit que aquests irresponsables riguin de famílies, treballadors, sanitaris i de tots els ciutadans amb una festa il·legal celebrada des de Cap d'Any en plena pandèmia". 

En la mateixa línia, el líder de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha publicat un tuit dient que les "imatges de Llinars del Vallès són inadmissibles. Ni les famílies que no han pogut reunir-se, ni els comerciants amb tancaments imposats ni els sanitaris que lluiten contra el virus mereixen que aquests irresponsables riguin d'ells mentre posen en risc la salut de tots". 

L'operació policial

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat la 'rave'  il·legal  aquest dissabte al migdia aprofitant que hi ha  poca gent a l'interior, ja que molts dels assistents ja no estaven a la nau, sinó que, després de més de 36 hores de festa sense parar, estaven descansant en els seus vehicles.

Prèviament s'havia muntat un dispositiu per impedir que més persones poguessin accedir a la festa i per identificar totes aquelles que marxessin per denunciar-les.

 

Imatge principal, Inés Arrimadas al Congrès / Europa Press