Ja fa més de sis mesos que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són a la presó, igual que d'altres consellers, i cada dia són més les localitats que es desperten plenes de llaços grocs per reclamar-ne la llibertat. De la mateixa manera que hi ha iniciatives per fer visible el color groc, n'hi ha per treure els llaços de la via pública.

Al barri de Sant Andreu, a Barcelona, un home amb un pin de Ciutadans a la jaqueta s'ha dedicat a desfer llaços i quan un veí li ha dit que no ho fes l'ha agredit tirant-li el telèfon amb què el gravava a terra. 

Els fets comencen amb una veu en off (el que grava amb el mòbil) preguntant al senyor de Cs per què treu llaços i l'altre li contesta que està "netejant". Ràpidament, el propietari del telèfon explica que li ha demanat "si us plau que no arranqués més cintes" i l'unionista li pregunta en to irònic: "Però tu qui ets, l'alcaldessa de Barcelona?".

L'home justifica la seva acció dient que "la llibertat passa per respectar la gent que neteja la ciutat de Barcelona" perquè "el groc no m'agrada i m'heu de respectar". Després d'això el defensor dels presos li pregunta: "Per què no porta una esvàstica?", i el senyor de Cs li respon: "Això tu, nazi feixista".

La disputa acaba quan un altre veí espanyolista li agraeix que es dediqui a treure llaços grocs i tira a terra el mòbil del noi alhora que li diu: "No em gravis que rebràs".