Arran també està fent la seva pròpia campanya pel referèndum. El seu modus operandi? Okupar la seu del PP català amb urnes de cartró i empaperar tota la seva façana d'adhesius amb el lema "L'organització és la clau de la victòria".

A les 8 del matí, l'organització d'esquerres ha penjat un misteriós tuit que només portava escrita l'etiqueta #LaClau.

Dues hores i mitja més tard, i encapçalats per la diputada de la CUP Anna Gabriel i l'exdiputat David Fernández, afegien: "L'organització és #LaClau de la victòria" amb una fotografia d'un grup d'uns setanta joves que duien urnes a la mà i samarretes liles amb el lema "L'organització és la clau de la victòria", lema que han cantat minuts més tard quan han entrat a la seu.

A la porta de la seu dels populars catalans, una gran pancarta en què s'hi podia llegir "L'autodeterminació no es negocia: referèndum sí o sí" donava la benvinguda a tots els joves que s'anaven apropant a la seu del carrer Comte d'Urgell per ajudar a apilar les urnes de cartró sota el crit "Països Catalans".

La presència dels Mossos, però, no s'ha fet esperar. Quan ja eren dins la seu, ha entrat un grup d'agents i els ha preguntat si "hi ha algú que vulgui parlar", mentre els joves cridaven "fora les mosses i okupació" i "els Mossos també són, farsants d'okupació".

Els agents els demanaven que callessin un moment i, de fons, se sentia la veu d'algú del partit demanant el següent: "Jo vull que els identifiquin perquè tots aquests m'han entrat aquí".

Acte seguit, els joves d'Arran han desokupat el local i han continuat la protesta fora assegurant que "el referèndum no es negocia".

Tanmateix, però, els Mossos han acabat desmuntant les urnes de cartró.