Nova acció d'Arran. L'organització juvenil ha penjat una estelada de grans dimensions a Madrid. La bandera va acompanyada d'una pancarta on es pot llegir: "Lluitem contra l'Estat espanyol, no contra la seva gent. Pobles units contra el règim del 78". L'acció ha tingut lloc al pont de Segovia, situat molt a prop del Palau Reial.

Segons ha explicat Arran en un comunicat, aquesta acció s'ha fet per "visualitzar que el projecte de l’Esquerra Independentista dels Països Catalans no passa en cap cas per la confrontació amb la classe treballadora de la resta de l’Estat espanyol", sinó amb "l'estructura de l’estat, les oligarquies i els partits del règim".

En el text també aprofiten per lamentar que "part de l'esquerra de l’Estat ens vulgui negar el nostre dret a l'autodeterminació". Una crítica que va tant contra els que es posen al costat "de la dreta amb arguments basats en la legalitat i no en la legitimitat", com els que ho "fan a través de suposats arguments esquerranosos, acusant les independentistes de poc solidàries o fraternals amb la resta de l’Estat". 

L'estelada ha estat penjada al pont durant poca estona, ja que agents de la Policia Local de Madrid l'han retirat i confiscat, així com la pancarta.