El candidat d'ERC a les eleccions del 14-F, Pere Aragonès, ha respost les valoracions de les candidates de CUP Guanyem Catalunya, Dolors Sabater, dels comuns, Jéssica Albiach, i del PDeCAT, Àngels Chacón. Tot arran de l'anunci que Aragonès ha fet aquest divendres assegurant que si ERC guanya les eleccions proposarà a JxCat, PDeCAT, CUP i comuns formar part del pròxim govern.

Aragonès ha reivindicat que és necessària una "àmplia entesa" dels que defensen l'autodeterminació".

Concretament, a Sabater li diu que "no es tracta de fer travesses sinó de propostes valentes".

A la cap de llista dels comuns, d'altra banda, li reclama "generositat i sentit de país" i ha defensat que abordar els grans reptes actuals "exigeix generositat i sentit de país". "La reconstrucció econòmica-social i la solució al conflicte polític van de la mà. És moment de buscar l’entesa entre aquells que defensem l’autodeterminació", ha afegit el candidat d'ERC.

Finalment, es dirigeix a la candidata del PDeCAT, en resposta al seu tuit que assegura que el país "no pot seguir en mans de la CUP". Aragonès ha optat per defensar una "mirada llarga".

Albiach respon a Aragonès


Després de la resposta d'Aragonès, Albiach ha tornat a replicar a través d'un nou tuit: "Solució i reconstrucció amb qui no creu en la taula del diàleg? Que pensa que la meitat del país som colons? Amb Canadell de conseller? Amb Costa? 4 anys més de desgovern i traïcions? Això no és generositat ni sentit de país. És passat, i nosaltres volem futur per la gent", ha afirmat.


 

Imatge principal, Pere Aragonès, al seu despatx el 30 de desembre de 2020 / ACN