Pere Aragonès ha vist Oriol Junqueras "políticament més en forma que mai" després de visitar-lo aquest dijous a la presó d'Estremera, segons ha publicat al seu compte de Twitter. El secretari d'Economia de la Generalitat ha fet la visita al costat de l'excoordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, i del secretari de Política Municipal d'ERC, Marc Sanglas.

"Avui he visitat Oriol Junqueras a Estremera. Estava bé, animat i políticament més en forma que mai. M'ha demanat que agraeixi totes les mostres de suport d'aquests darrers dies. També he pogut veure Joaquim Forn, esperançat i animat. Som-hi!", ha escrit Aragonès.

De la seva banda, Marc Sanglas també ha fet un comentari a Twitter sobre la visita. "Aquest matí amb els companys Pere Aragonès i Joan Ignasi Elena hem visitat l'Oriol Junqueras i hem conversat també amb en Joaquim Forn. Els hem traslladat l'escalf del país. Envien una abraçada a tothom que es preocupa per ells i agraeixen tot el que es fa pel seu alliberament".