El govern d'Aragó ha detectat un segon llibre escolar on es fa servir el terme de ''corona catalano-aragonesa'' i ha demanat que es corregeixi el que consideren com una ''tergiversació històrica''. S'ha trobat en un manual d'Història d'Espanya de 2n de Batxillerat de l'editorial Santillana.

L'editorial aquest mateix dimecres ha traslladat als responsables del departament d'Educació aragonès que elaboraran un quadern afegit al llibre amb la correcció i l'enviaran als centres educatius que treballin amb el seu manual. A més a més, s'han compromès a publicar una nova edició del llibre per al curs que ve sense l'"error".

Els responsables del departament d'Educació aragonès han mantingut una reunió amb famílies d'alumnes i l'associació de directors d'instituts d'Aragó per explicar-los com està actuant el govern aragonès davant les ''tergiversacions històriques'' detectades.

El secretari general del departament, Felipe Faci, els ha explicat que es manté una ''actitud proactiva per detectar aquests errors i exigir la seva correcció''. Faci ha transmès a les famílies i directors que cap de les mesures adoptades suposarà una càrrega econòmica per a les famílies o centres i ha recalcat que es fa confiança a la professionalitat dels docents, que ''han corregit a les seves classes els errors detectats''.

El govern d'Aragó va ordenar la retirada d'un altre llibre de text​ 'Literatura Universal', de l'editorial Casals, on hi apareix la referència a la ''corona catalano-aragonesa'' perquè ho considera una ''manipulació de la història'' ja que el que creuen que s'hauria de fer servir és la denominació ''Corona d'Aragó''. La directora provincial va donar l'avís al govern d'Aragó, que va ordenar la retirada d'aquest llibre a tots els centres que el facin servir.