El polític Aleix Vidal-Quadras, expresident del Partit Popular a Catalunya i fundador de la formació d’ultradreta Vox, sembla saber millor que ningú l’estratègia que seguiran els Comitès de Defensa de la República (CDR) i les entitats independentistes durant al jornada de divendres, quan s’han convocat mobilitzacions de protesta a la celebració a Barcelona d’un Consell de Ministres.

En una intervenció a Intereconomía, Vidal-Quadras ha arribat a assegurar que els manifestants estan organitzats militarment en “cossos d’exèrcit” i amb "tropes auxiliars” i ha revelat els seus suposats plans.

Segons l’exlíder dels populars catalans, els plans ‘militars’ inclouen “l’assalt al Parlament i al Palau de la Generalitat”, maniobres de distracció al centre de Barcelona i fins tot l’assalt d’un  “escamot especial” que tindria la intenció “d’entrar a l’edifici” de la Llotja de Mar per impedir la celebració del Consell de Ministres. Tot un panorama apocalíptic nascut, això sí, de la imaginació de Vidal-Quadras.