Quan falta menys d'una setmana perquè se celebri el Consell de Ministres a Barcelona, han aparegut aquest diumenge pintades contra la reunió dels ministres espanyols al lloc on està previst que es faci: la Llotja de Mar. Entre els missatges que han aparegut escrits hi destaca el de "Go Home, Pedro", el qual convida en anglès el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, a tornar a Madrid.

PINTADES LLOTJA BETEVÉ

Betevé

Al voltant de l'edifici també s'hi poden llegir consignes com "Hola Pedro", "Llibertat", "21-D" i també hi ha diverses estelades dibuixades.

PINTADES LLOTJA BETEVÉ

Betevé

El fet que aquest Consell de Ministres se celebri el dia 21 de desembre, just un any després que el darrer president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, convoqués eleccions a Catalunya sota l'aplicació de l'article 155, ha estat qualificat de "provocació" per part de l'independentisme. En aquest context, entitats com l'ANC, Òmnium i els CDR han convocat mobilitzacions per aquell dia. Per garantir la seguretat es desplegarà un dispositiu de més de 9.000 agents de policia entre Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana, el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil.

PINTADES LLOTJA BETEVÉ

Betevé