L'advocat de Clara Ponsatí, Aamer Anwar, ha passat pel programa Preguntes Freqüents de TV3. Vestit amb corbata del Barça i el llaç groc a l'americana, ha declarat que la seva clienta "podria ser eurodiputada l'1 de febrer, tindríem un suport legal per dir que se li hauria de concedir la immunitat perquè no se la pogués acusar".

Tot i que també subratlla que és una "qüestió complexa que s'ha d'acabar de resoldre als tribunals". Sobre la llibertat dels presos polítics i els líders independentistes, Anwar respon: "S'haurien d'obrir les presons però no sé si voldrien sortir" i afegeix que "es tracta de veure fins a quin punt Catalunya i els seus dirigents poden seguir confiant que Espanya faci el que toca".

En paral·lel, sobre el referèndum a Escòcia, i com a escocès que és, Anwar afirma que "han de ser lliures perquè no es pot negar la voluntat del poble". I afirma que "si no és el 2020, ho serà el 2021". A través de twitter ha celebrat la manifestació a Glasgow d'avui i ho ha contraposat amb la manca de llibertats de l'estat espanyol.