Súmate ha anunciat aquest dimarts que Antonio Baños és el nou portaveu de l'entitat i assumirà les tasques de coordinació de la difusió de noves campanyes de l'entitat, juntament amb la presidenta, vicepresidents i altres membres de la Junta, així com la interlocució amb partits, institucions i altres entitats independentistes.

Baños va ser el cap de llista de la CUP en les darreres eleccions al Parlament i ha publicat diversos llibres, com La rebel·lió catalana i La república possible dedicats al procés de la independència.

En un comunicat, Baños assenyala que "estem encarant els moments finals i decisius" del procés i que, per tant, cal ampliar la base de Súmate. "Hem d'ampliar i millorar el nostre discurs per arribar als joves que veuen com després de deu anys de crisi, l'Estat només ofereix el tristíssim espectacle de la corrupció generalitzada i la desprotecció dels seus drets personals i laborals", ha subratllat.

També es proposa arribar a les famílies que "pateixen la baixa qualitat dels serveis bàsics" i "evidenciar que no només una República Catalana els garantirà les pensions, sinó que és amb l'Estat espanyol que el sistema de pensions es veu en perill en un futur molt proper".