Aquest dissabte al matí a Torroella de Montgrí (Baix Empordà) s'han viscut moments de tensió entre una seixantena d'antifeixistes i prop d'una vintena de simpatitzants de Ciutadans, entre els quals diversos diputats.

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Blanes, Sergio Atalaya, ha quedat ferit pel llançament d'una llauna, quan arribava a l'acte en companyia de Carlos Carrizosa. L'objecte li ha provocat una ferida al nas i ha quedat atordit. Davant aquesta agressió, Albert Rivera i Ciutadans han efectuat protestes.

Tot plegat ha començat a quarts d'onze del matí quan els antifeixistes han rebut amb crits els simpatitzants de Ciutadans que tenien previst celebrar un acte a la localitat; consideraven que era una provocació que s'organitzés l'acte a la vila de la consellera empresonada Dolors Bassa. Els concentrats els han seguit, però un cordó policial de Mossos d'Esquadra ha evitat que els dos grups es trobessin i que hi haguessin enfrontaments.

Els simpatitzants de Ciutadans han quedat apartats a la terrassa d'un bar a la mateixa Plaça Quintana i Combis on està previst que el partit faci un acte amb el seu portaveu parlamentari, Carlos Carrizosa.

Els antifeixistes han tret pancartes en favor dels presos polítics i han cantat consignes com 'Fora feixistes de l'Empordà' o 'Els carrers seran sempre nostres'. Ciutadans tenia previst muntar una punt d'informació, però l'Ajuntament de Torroella de Montgrí no els ha donat permís.

Per altra banda, Ciutadans ha anunciat que ha presentat un recurs contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) per haver-los denegat el permís d'instal·lar una carpa a la via pública, un fet que valoren com a una vulneració de drets fonamentals.