La Fiscalia Anticorrupció ha denunciat davant l'Audiència Nacional que la família Pujol hauria amagat nous fons a Andorra a través de mitja dotzena de comptes bancaris i ha sol·licitat una nova comissió per quantificar quin és exactament el volum de diners. 

Així ho explica El Mundo, que exposa que concretament s'exigeix a quatre entitats financeres –Andbank, Crèdit Andorrà, Banc Sabadell i Banca Privada d'Andorra– tota la documentació que hi hagi en poder de Francesc Robert Ribes, exdirector de la televisió del principat, ja imputat per blanqueig de capitals. Ara, el Ministeri Públic l'assenyala com a peça clau per ocultar la nova fortuna dels Pujol.

Segons recull el rotatiu, aquesta és l'última gran petició de diligències d'Anticorrupció abans de posar punt i final a la investigació judicial contra la família de l'expresident català. Tal com han subratllat alguns fonts a El Mundo, el Ministeri Públic ja treballa en l'escrit de qualificació final, on s'intenta fonamentar que l'origen de la fortuna oculta a Andorra ve del cobrament de comissions a canvi de l'adjudicació de contractes públics de la Generalitat. ​