Els presentadors de l'informatiu d'Antena 3, Manu Sánchez i Rocío Martínez, han fet servir un vídeo de Tabàrnia per atacar les declaracions de l'entrenador del Manchester City, Pep Guaridola, sobre perquè llueix un llaç groc a tots els partits. 

El tècnic ha portat en altres ocasions llaços d'altres colors, el vermell contra la sida o el rosa contra el càncer de mama. Això és el que va explicar el propi Pep en una roda de premsa, però sembla que els presentadors d'Antena 3 han fet una interpretació pròpia de les paraules de l'entrenador. 

Per introduir la roda de premsa de Pep Guardiola han fet servir un vídeo de Tabàrnia on es veu un llaç rosa i s'escolta una veu que diu "Jo vull que milers de dones es salvin. Tu en canvi el portes (el llaç groc) perquè uns quants bojos que són a la presó surtin i ens portin a la guerra".

A més a més, després de les explicacions que Guardiola dona sobre els diferents tipus de llaços, la notícia d'Antena 3 segueix amb una entrevista malintencionada a la presidenta d'una associació de pacients amb càncer que diu: "La malaltia no l'esculls".