El col·lectiu de hackers informàtics Anonymous ha fet caure les pàgines web del Ministeri de Defensa, el Tribunal Constitucional i la policia espanyola durant aquest dilluns al migdia en el marc d'una nova onada de l''Operació Catalunya'.

Les aturades a aquests tres webs s'han perllongat durant més de dues hores, i ara ja es troben en funcionament.

El col·lectiu va anunciar aquest dissabte l'inici d'aquesta nova onada com a protesta per l'actuació que l'Estat està fent a Catalunya i demanen que tothom que vulgui s'uneixi a "apagar" el govern espanyol.

A més a més, el col·lectiu de hackers ja havia anunciat que estava preparant aquesta nova onada d'atacs de l''Operació Catalunya' i ha avisat que aquest dilluns és el dia de "l'atac massiu" contra el govern Pedro Sánchez. També han avisat que publicaran un article al seu web informant sobre els nous atacs a l'Estat espanyol.

L''Operació Catalunya' d'Anonymous va començar l'any passat després del referèndum de l'1-O en veure que l'Estat espanyol va carregar amb duresa contra Catalunya i la seva població. I fins ara, el col·lectiu havia realitzat dos atacs previs. El primer va arribar després de l'aplicació del 155 i el segon durant les eleccions del 21-D.