L'ANC ha presentat aquest dimarts una denúncia als jutjats de guàrdia de Barcelona contra el tancament de la seva pàgina web www.assemblea.cat, ja que està clausurada des del 25 de setembre sense que l'entitat en tingui cap notificació oficial.

Per això, han presentat una denúncia per coaccions, prevaricació i contra els drets fonamentals contra la llibertat d'expressió i d'informació. L'entitat considera que la web ja hauria d'haver estat reoberta, perquè ja ha passat el referèndum de l'1-O, i se'ls hauria d'haver comunicat el motiu.

Des de l'entitat també han denunciat la intervenció de desenes de webs independentistes. El mateix dia que la policia espanyola va tancar el web de l'ANC, els agents van clausurar les webs empaperem.cat, una iniciativa ciutadana favorable al referèndum del primer d’octubre i vullvotar.cat. Aquestes pàgines encara continuen intervingudes.

Tot això es va fer dos dies després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) autoritzés la policia espanyola a blocar webs o dominis d’internet que apareguessin publicitats en qualsevol compte o xarxa social oficial de qualsevol dels membres del govern.