L’Assemblea Nacional Catalana ha engegat aquest diumenge la campanya ‘Fem futur’,  que busca acostar als votants de l’òrbita dels comuns i del PSC a les posicions independentistes. Per això mateix aquest primer acte ha tingut lloc a Sant Feliu de Llobregat, ja que segons el president de l’entitat sobiranista, Jordi Sánchez, els votants comuns i socialistes "tenen un pes molt important per la seva dimensió demogràfica en comarques com el Baix Llobregat, el Vallès o el Tarragonès".

La intenció d’aquesta campanya prereferèndum és explicar amb arguments els beneficis de la República Catalana als sectors menys convençuts de la població del país. "Serà una campanya fonamentalment de raons i d'arguments", ha apuntat Sánchez, deixant enrere les crides a la identitat i als sentiments, i ha començat amb un moviment per a conscienciar sobre la falta d'inversió del Govern espanyol en infraestructures a Catalunya.

L'entitat dedicarà cada mes que quedi fins a la celebració del referèndum a un tema en concret, el primer d'ells a les infraestructures i mobilitat eficient, però també s'ocuparà de la regeneració democràtica i de la necessitat de millorar l'Estat del Benestar, entre d'altres.