Un espanyolista s'ha colat a l'Ajuntament de Blanes i ha amenaçat diversos funcionaris. L'home, que va gravar i compartir ell mateix els fets, va entrar per queixar-se de la col·locació d'una pancarta pels presos al balcó de l'edifici del consistori i va amenaçar de tornar amb armes per treure-la.

Tal com mostren les imatges, en entrar, un funcionari l'informa que la col·locació de la pancarta es va aprovar en un ple municipal "de manera democràtica", però l'espanyolista replica que el govern municipal és "colpista" i afirma que la majoria del poble no vol que onegi la bandera a l'Ajuntament. Tot i que el funcionari intenta explicar-li en nombroses ocasions que es tracta d'una mesura que es va votar, el to de l'home va pujant fins a acabar amb amenaces.

"Quedi's amb la meva cara perquè com a molt en tres dies jo hauré tret aquesta bandera d'allà. Això és indignant. Al final vindran armes, perquè això no s'arregla d'una altra manera", assegura l'espanyolista.

Després de les amenaces, una altra funcionària l'informa que té dret a posar una instància a l'Ajuntament per exposar els fets, però l'espanyolista rebutja l'oferta. "No! Vindré amb una vara i un ganivet i la trauré. Aquest és el meu dret", sentencia.