La candidata del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, diu que aquest diumenge és "un gran dia per a la democràcia" i que al final del dia "encara ho pot ser més, per garantir la continuïtat de l'Espanya constitucional, és a dir, de la llibertat i la igualtat de tots els espanyols".

La candidata popular ha fet aquestes declaracions després d'acompanyar el candidat per Girona, Alberto Mas Vilá, a votar a Calonge (Baix Empordà). Álvarez de Toledo ha assegurat que volia mantenir les "formes" després d'escoltar alguns líders polítics, "especialment aquells que han comès gravíssims delictes contra la democràcia".

La candidata popular també ha defensat la tasca que fan els membres del partit a Girona, una província on diu que treballen "en condicions especialment difícils".

Cayetana Álvarez de Toledo ha arribat al pavelló municipal de Calonge a les onze del matí per acompanyar el candidat del PP per Girona, Alberto Mas Vilá. Ho ha fet també acompanyada del secretari general del PP català, Daniel Serrano. A la sortida del centre, la candidata popular per Barcelona ha assegurat que volia mantenir "les formes" després d'escoltar les declaracions de diversos "líders polítics, especialment aquells que han comès gravíssims delictes contra la democràcia".

En aquest sentit, s'ha limitat a dir que "aquest sí que és un gran dia per a la democràcia" i que quan s'acabi el dia "encara ho pot ser més, per garantir la continuïtat de l'Espanya constitucional, és a dir, de la llibertat i la igualtat de tots els espanyols".

Álvarez de Toledo ha dit també que ha volgut acompanyar el partit a Girona, una província on diu que "treballen en condicions especialment difícils, s'ha de reconèixer". D'altra banda, la candidata popular ha volgut mostrar el seu suport als interventors, apoderats i a totes les persones que permeten que "aquestes eleccions es desenvolupin amb normalitat i en llibertat".

Suport a "les forces de seguretat"

"La democràcia necessita la llibertat, la llibertat és imprescindible i ells són un pilar fonamental", ha dit. En aquest sentit, ha agraït la tasca de tots els candidats i la de les forces de seguretat de l'Estat que, segons ha dit, "han hagut de redoblar els seus esforços per protegir l'estat de dret i la llibertat a Catalunya".

El candidat gironí

Per la seva banda, el candidat per Girona, Alberto Mas Vilá, ha agraït la presència d'Álvarez de Toledo i ha celebrat haver pogut votar "en les condicions que proporciona el dret a vot". "Això és votar i no el que pretenen fer a Catalunya uns altres", ha afirmat.