Les informacions revelades en els darrers dies que asseguraven que l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, preferia no tenir a Isabel Díaz Ayuso com a presidenta del PP a la Comunitat, han despertat l'interès de molts mitjans. Tanmateix, Almeida no només ho ha desmentit, sinó que ha arribat a afirmar que ell "l'estima sempre, en tot moment i a totes hores". 

Així ho ha expressat en una entrevista durant el programa Liarla Pardo de La Sexta. La periodista Cristina Pardo ha fet preguntes directes sobre la qüestió, atès que Almeida, presumptament, havia declarat que l'actual presidenta de la Comunitat no podria tenir suficient dedicació al PP si fos també la seva presidenta.

 

ENTREVISTA ALMEIDA LIARLA PARDO 2Entrevista a José Luis Martínez-Almeida a 'Liarda Pardo' / La Sexta

 

"Jo a Ayuso la vull sempre"

"S'ha dit que vol una tercera via perquè la persona triada es dediqui plenament al partit, això és així senyor Almeida? No vol a Ayuso com a presidenta del PP a Madrid?", ha començat la periodista. 

Ell ha respost ràpidament: "Jo a Ayuso la vull sempre, en tot moment i a totes hores, cada dia, cada setmana i tot l'any. I encara més després de l'extraordinari triomf que ha tingut en les eleccions".

Almeida ha intentat també restar importància a l'assumpte assegurant que "això no li preocupa als madrilenys". "Ara els madrilenys no estan pensant en el PP de Madrid. Els preocupa com resoldrem Isabel i jo els problemes gravíssims que tenim per davant i jo m'ocupo del que li preocupa a la gent", ha continuat. 

Respostes amb evasives

En tot cas, ha decidit ajornar el debat pel pròxim any, quan arribi la data del Congrés del PP. "Llavors, parlaré sobre això", ha sentenciat l'alcalde. 

Pardo, però, ha continuat insistint per tal d'obtenir una resposta sobre la veracitat de la informació. "Vostè creu que el president del PP de Madrid, el que sigui, hauria de tenir dedicació plena?", ha repreguntat.

"Crec que el president del PP de Madrid l'escolliran els afiliats. Crec que no aporta res aquest debat als problemes de Madrid", ha conclòs. 

 

Fragment de l'entrevista al programa Liarda Pardo / La Sexta

 

 

Imatge principal, José Luis Martínez-Almeida al programa 'Liarda Pardo' / La Sexta