La necessitat de trasllat del conseller Jordi Turull a la infermeria de la presó de Lledoners ha desencadenat un allau de solidaritat, i són moltes les mostres de suport que s'han publicat. Les principals són les següents:

Quim Torra, president de la Generalitat: "Tota la força, estimat @jorditurull i una immensa abraçada. Família Turull, us acompanyem amb tot el nostre escalf. Som al vostre costat" 

Carles Puigdemont, president a l'exil:  "Vergonya d'Estat espanyol, vergonya dels que callen, vergonya dels qui guarden en un calaix des de fa més d'un any uns recursos que segons la normativa s'han de resoldre en un termini màxim de 30 dies. I vergonya dels qui podent-ho denunciar no ho fan. Miserables!" 

Meritxell Serret, delegada de la Generalitat davant la UE. "Tot el reconeixement i suport a @jorditurull i la seva família. Una abraçada molt forta! Els pensaments estan amb els companys en #vagadefam. La vostra dignitat és la nostra força.#noesteusols"

Marta Rovira, secretària general d'ERC: "Ànims @jorditurull i família. Tota la força, tota l’energia i tota la dignitat. La vostra lluita és la nostra! #LlibertatPresosPolítics"

Gabriel Rufíán, diputat d'ERC al Congrés: "Jordi Turull és el quadre de Dorian Gray que Espanya amaga a les golfes"

Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC: "Molts ànims i molta força Jordi Turull"

Òmnium: "Des d'@onmnium enviem una abraçada a @jorditurull i als seus familiars i amics. Molta força i tot el suport! #LlibertatPresosPolítics"

Jordi Cuixart, president d'Òmnium i pres a Lledoners: "Missatge des de la presó: Tota la nostra força al company i amic @jorditurull. Davant les adversitats, els presos polítics estem més units que mai. Ens cuidem els uns als altres, mai no deixarem cap vaguista sol"

CUP: "Tota la força a Jordi Turull. La vostra és una lluita digna i justa"

Pilar Rahola, periodista: "Tot patint per l’estimat @jorditurull , exemple de coratge, compromís i valors. Una gran persona, un gran ciutadà, un gran català. Quanta ràbia, quanta ràbia!"

Mireia Boya, exdiputada de la CUP: "Una abraçada infinita a la familia i amics de @jorditurull i tota la força per ell en la #vagadefam. Aquesta lluita per la llibertat la guanyarem plegats"