L'exvicepresident espanyol Alfonso Guerra, dirigent històric del PSOE, s'ha mostrat molt neguitós avui a RNE pel manteniment d'una nova pancarta en suport als presos polítics i exiliats a la façana del palau de la Generalitat, i ha acabat insultant els presidents Carles Puigdemont i Quim Torra

Guerra ha atacat Puigdemont assegurant que "està trastornat" i també s'ha ficat personalment amb Torra dient que dubta "que li funcioni bé el cap". Fins i tot ha apuntat que li costava dir "trastornat" a Puigdemont, perquè "després se m'acaben els adjectius per parlar de Torra".

En resposta a la nova pancarta col·locada a la façana del palau, Guerra ha perdut els papers. "A aquest home [Torra] o no li funciona el cap o és un embrollaire tremend", ha indicat i ha acusat els dirigents catalans "de tenir una obcecació tremenda".

Guerra ha assegurat que la població espanyola està "farta" de la crisi catalana i de la figura del president Puigdemont. "El fart que es pot estar d'aquest trastornat que és a Waterloo, que sembla un nou Antonio Pérez parlant contra Espanya com en el segle XVII", ha afegit.

Curiosament el discurs de Guerra acusant de bojos els dirigents polítics catalans coincideix amb el que va utilitzar ahir la dirigent de Cs Inés Arrimadas al Parlament, quan va fer el gest amb el dit al pols indicant que Torra era boig mentre aquest la responia a la sessió de control.

arrimadas torra boig 2