El líder del PP, Alejandro Fernández, ha tornat a ridiculitzar un dirigent de Vox després que ja deixés en evidència el candidat a la Generalitat, Ignacio Garriga, en els debats de TVE, TV3 i La Sexta. En aquesta ocasió la víctima ha estat el diputat d'ultradreta al Congrés Juan Luis Steegmann Olmedillas, que l'ha acusat de votar amb una kufiyya palestina (mocador palestí).

"La veritat és que no tranquil·litza molt veure el candidat del PP a la Generalitat tocat amb un mocador palestí o pseudopalestí. Es veu que no tenen clares les prioritats", s'ha llançat a la piscina Steegmann tot adjuntant una foto de Fernández votant on se'l veu amb una bufanda d'estil semblant a la kufiyya palestina.

I com era d'esperar, el president del PP de Catalunya no ha tardat a contestar. "És una bufanda que em va regalar la meva senyora d'un perillós dissenyador gihadista gallec anomenat Roberto Verino. Cuidi's senyor...", li ha etzibat.

Fernández ja va deixar en evidència Garriga en diverses ocasions durant els tres debats que es van fer amb motiu de les eleccions d'aquest 14 de febrer. "Ni som a les croades, ni vostè ni jo som cavallers templers", va dir-li després que el de Vox denunciés "la islamització de Catalunya".

El president del PP català també va burlar-se de la proposta de l'ultra de suspendre les autonomies i els seus respectius presidents. "Si tanca el Parlament de Catalunya, veig difícil que pugui complir els seus plans", va dir per una banda. "He vist companys seus d'altres autonomies que deien el mateix, però que quan han entrat i han rebut la seva pagueta, ja no els treuen ni amb aigua calenta", va dir per l'altra.